Trimite bani acasa! Sigur, rapid si eficient!

Serviciul de transfer de bani


Clienti fericiti

De ce sunt clientii nostri fericiti? Pentru ca in 20 ani am efectuat cu succes pente 12 milioane de tranzactii insumand peste 4 miliarde EUR la milioane de beneficiari din Romania si Moldova. Acum transferurile sunt mult mai rapide, mai ieftine si incomparabil mai usor de efectuat.

Simplu si sigur

Utilizand platforma TRANSBAN, administrata de Smith&Smith, transferul dumneavoastra poarta garantia unei operatiuni sigure si legale. Acum este mai usor pentru ca poti face transferul de oriunde te-ai afla, la orice ora din zi si din noapte. Beneficiarul poate ridica GBP.

Comisioane mici

Acum este mai ieftin pentru ca sunt mai putini intermediari in procesul de transfer.Si asta se simte la "buzunar". Acum este mai rapid pentru ca banii ajung on line in sistemul nostru si sunt disponibili la plata imediat!

Autentificare


Contactati-ne


Sediul Central
Smith&Smith SRL
Bucuresti, Str. Justitiei Nr. 54, Sect. 4
Romania
Phone: 004.021.331.80.00
Email
claims@smith-smith.ro
Stimate client, incepând cu data de 25 mai 2018, intră în vigoare Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR). Va facem cunoscut faptul că, pentru furnizarea serviciului de transfer de bani, este necesara inregistrarea datelor dumneavoastra conform cu actul de identitate si o copie a actului dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Conditiile Generale de Afaceri